Waterbehandeling

Witte, bruine of zwarte aanslag, krassen op gevoelige oppervlakken, bruine of zwarte verkleuring? Dan zit er in uw opgepompte water misschien teveel ijzer, kalk of mangaan. Hans Wichers Watertechniek is niet alleen gespecialiseerd in waterbronnen, beregening en professionele reiniging, maar ook in waterbehandeling. Daarmee zorgt u voor een langere levensduur van uw voertuigen, machines en apparatuur, maar ook voor schoon water in uw tuin.

Teveel aan ijzer

Als het opgepompte water uit u bron roodbruin is of tot roodbruine verkleuringen leidt, dan zit er waarschijnlijk teveel ijzer in. Wij zorgen met een speciaal filtersysteem ervoor, dat dit verschijnsel zich niet meer voordoet.

Kalkaanslag

Een teveel aan kalk kan tot lelijke aanslag op oppervlakken leiden. Vertoont uw voertuig ook na de reiniging nog grijze vlekken? Dat is waarschijnlijk aan een teveel aan kalk in het water te wijten. Daarnaast zet kalk zich ook af aan leidingen en hulpstukken en dat leidt tot een snellere slijtage van apparatuur. Ook voor dit euvel hebben wij de geschikte waterbehandeling.

Mangaananslag

Mangaan komt, net als ijzer, van nature veel voor in het grondwater. Onbewerkt bronwater heeft dan ook vaak een verhoogde mangaanwaarde. Het gebruik van water met een hoog mangaangehalte kan tot een zwarte afzetting leiden. Deze zwarte aanslag is vaak ook terug te vinden in de leidingen en dat heeft een verminderde waterafgifte tot gevolg. Daarnaast is mangaanaanslag een goede voedingsbodem voor ongewenste bacteriën. Met onze waterbehandeling zorgen wij ervoor dat deze stof uit uw bronwater wordt verwijderd.

Reiniging, waterbronnen en beregening

Wij zorgen niet alleen voor schoon water, maar ook voor een hogedrukreiniger, die precies bij uw bedrijf past. Wij bieden een brede scala aan toestellen, koppelingen en appendages en zorgen uiteraard ook voor montage, service en onderhoud. Hierbij werken wij al vele jaren samen met Kärcher, dé specialist in hogedrukreiniging. Een waterbron boren, een pomp installeren of een beregeningsinstallatie aanleggen? Ook dat hoort bij onze expertise.

Ik wil graag meer te weten komen over waterbehandeling

Recente projecten

Er zijn geen projecten gevonden.Een afspraak plannen of terug gebeld worden?

Hans Wichers Watertechniek

Daarlerveenseweg 16
7671 SJ Vriezenveen

T  (06) 226 686 72
F  (0546) 643 241
E  info@hanswichers.nl

Raadpleeg de algemene voorwaarden
van Hans Wichers Watertechniek

Copyright 2021 © Hans Wichers Watertechniek, alle rechten voorbehouden

Website ontwerp en development door Klyck