Reiniging

In de landbouw of industrie – overal waar gewerkt wordt, moet ook worden schoongemaakt. Wij leveren hoogwaardige reinigingstoestellen van wereld-merkleider Kärcher en zorgen voor perfecte installatie, onderhoud en service. Tractoren, vrachtwagens of andere voertuigen, machines en werkruimtes: geen klus is voor deze professionele hogedrukreinigers te zwaar.

Breed scala aan hogedrukreinigers

Als langjarige dealer van dé wereldwijde specialist in hogedrukreiniging Kärcher kunnen wij u een breed assortiment aan hogedrukreinigers met alle benodigde toebehoren bieden. Onze ruime voorraad aan toestellen, koppelingen en hulpstukken maakt in de meeste gevallen korte levertijden mogelijk: voor drie uur besteld, de volgende dag in huis. Wij zijn hoofdzakelijk op de professionele markt gespecialiseerd, daardoor kunnen wij voor elk bedrijf advies op maat geven.

Montage, onderhoud en service

Of u nu kiest voor een koudwater hogedrukreiniger, een warmwater hogedrukreiniger of een stationaire installatie: ons werk eindigt uiteraard niet bij de verkoop van een reinigingsinstallatie. Wij regelen de vakkundige aansluiting en zorgen vervolgens ook voor onderhoud en service.

Boren van een eigen waterbron

U wilt uw voertuigen of machines het liefst met water uit een eigen bron reinigen? Geen probleem – wij zorgen voor een professioneel aangelegde waterbron op uw terrein. Wij bieden:
• zorgvuldige, terrein besparende uitvoering van de werkzaamheden
• brondiameters van 63mm / 75mm / 90 mm / 110 mm
• boordiepte tot 100 meter vanaf het maaiveld
• hoogwaardige PVC buis
• ruime grind mantel

Waterbehandeling

Witte, bruine of zwarte aanslag, krassen op gevoelige oppervlakken, bruine of zwarte verkleuring? Dan zit er in uw opgepompte water misschien teveel ijzer, kalk of mangaan. Hans Wichers Watertechniek is niet alleen expert in reinigingsinstallaties en beregening, maar ook in waterbehandeling. Zo zorgt u voor een langere levensduur van uw voertuigen en machines.

Ik wil graag meer te weten komen over reiniging

Recente projecten

Er zijn geen projecten gevonden.Een afspraak plannen of terug gebeld worden?

Hans Wichers Watertechniek

Daarlerveenseweg 16
7671 SJ Vriezenveen

T  (06) 226 686 72
F  (0546) 643 241
E  info@hanswichers.nl

Raadpleeg de algemene voorwaarden
van Hans Wichers Watertechniek

Copyright 2021 © Hans Wichers Watertechniek, alle rechten voorbehouden

Website ontwerp en development door Klyck