Beregening en waterbronnen

Een droge tuin of gazon? Een stuivende paardenbak? Een eigen waterbron en een beregeningsinstallatie lossen dit probleem voor u op. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak geven wij u professioneel advies op maat. Vervolgens leggen wij de bron, de waterpomp en de beregeningsinstallatie vakkundig en zorgvuldig aan, met zo min mogelijk schade voor uw tuin of terrein.

Professionele aanleg waterbronnen

Voor bedrijven of particulieren, voor beregenings- of reinigingstoepassingen: een eigen waterbron is altijd een handige oplossing. Wij bieden u een professionele aanleg van uw waterbron met:
• zorgvuldige, terrein besparende uitvoering van de werkzaamheden
• brondiameters van 63 mm / 75 mm / 90 mm / 110 mm
• boordiepte tot 100 meter vanaf het maaiveld
• hoogwaardige PVC buis
• ruime grind mantel
Uiteraard adviseren wij u ook over de passende waterpomp met toebehoren en zorgen voor installatie, service en onderhoud.

Bovengrondse en ondergrondse installaties

Beregeningsinstallaties kunnen onder of boven de grond liggen. We leveren en installeren sproeiers voor uw gazon, die buiten gebruik vrijwel onzichtbaar in de grond verborgen zijn, zodat u het gras onbelemmerd kunt maaien. Bij gebruik schuiven de sproeiers naar boven voor een optimaal bereik. Voor borders en bloembedden kunt u ook voor een bovengronds systeem kiezen. Deze systemen hebben vaak geen sproeimechanisme, maar een druppelsysteem, dat constant voor bevochtiging kan zorgen. Wij werken wij al meer dan 17 jaar samen met Van den Borne, een op watertechniek gespecialiseerde groothandel, die al onze waterbron- en beregeningsproducten levert.

Automatische besturing

Voor de besturing van uw beregeningsinstallatie kunt u kiezen voor een automatisch systeem dat u naar wens kunt programmeren. Valt er al voldoende regen? Dan kunt u het systeem eenvoudig uitschakelen. Of u laat er een regensensor inzetten, zodat het systeem niet in actie komt als er voldoende hemelwater valt. U kunt uw beregeningsinstallatie zelfs via internet vanuit uw vakantieadres besturen!

Ik wil graag meer te weten komen over beregening

Recente projecten

Er zijn geen projecten gevonden.Een afspraak plannen of terug gebeld worden?

Hans Wichers Watertechniek

Daarlerveenseweg 16
7671 SJ Vriezenveen

T  (06) 226 686 72
F  (0546) 643 241
E  info@hanswichers.nl

Raadpleeg de algemene voorwaarden
van Hans Wichers Watertechniek

Copyright 2021 © Hans Wichers Watertechniek, alle rechten voorbehouden

Website ontwerp en development door Klyck